Uhm...Zabrakło im na nią miejsca? Albo czasu ekranowego x/ Tak jak na cały 'Iblis', 'Imitation Stars', Antonia Borgię, jakiekolwiek tło wydarzeń poza kilkoma wyjątkowo osamotnionymi flashbackami oraz pozabijanie kilku postaci które powinny nie żyć...
Dokładnie :/ Ale domyślam sie dlaczego - żeby nie było akcji z Shahrzad :/ Oczywiscie wszyscy wiemy o co chodzi... Patrz - Astha i jej były... partner O_O
Ech ta cenzura :/ No ale to w końcu anime z Kościołem w tle (albo i na pierwszym planie, jeśli liczyć Abelka), wiec chcieli uniknąć... nie wiem czego. Japończycy i tak nie wiedzą o co biega, a fani anime wątpię żeby sie zaczęli nagle bulwersować :| Ja sie nie bulwersuję :P
Może zwyczajnie uznali, że 'tak będzie łatwiej'. Albo postanowili wrzucić podtekstów romantycznych, albo nie wiem.
Bo gdyby zostawili ja kobietą, i tak by się pokazały...
No tak, ale ona i tak nie żyje, więc problem z głowy :/ Albo chcieli mieć wątek półromantyczny z Asthą i Ablem, a tak to by wyszło, ze sie nie da. chociaż i tak wychodzi na to, ze Astha jest bi...
ja myślę ze to małe Cruszniczki siedzą w tych akcesoriach, one się budzą jak Abel przekształca się w Crusnika
Wiedziałam koniec świata spowodowany przez małe Krusniczki!!!... Tak to one są odpowiedzialne za przekrztałcanie sie Abla w Crusnika. Dlatego nigdy nie ma pokazane jak sie przemienia. Wtedy następuje stop klatka, a one wyciągają niezbędnik małego Krusniczka ( soczewki |czerwone|, lakier do włosów i suszarke) i charakteryzują naszego ukocanego księżulka . Oto cały sekret Krusnika
Właściwie wiadomo, dlaczego Rosja w świecie TB posiadła taką nazwę (Darkland, Desolate Area)? Jest spustoszona i odcięta od cywilizacji na skutek tego całego Armaggedonu czy jest jakiś inny powód?
Fajny byłby z tego wątek, szkoda, że nie został jakoś rozwinięty (no chyba, że w jakiś tomach nowel został, ale nic mi o tym nie wiadomo)
Mi też niestety nie. Z tego co wiem Rosja została doszczętnie zniszczona podczas Armageddonu. Nie dziwota jeśli się nad tym wszystkim zastanowić. O Ameryce kompletnie nic nie wiadomo. Może i tam jest podobnie...
Na terenie Ameryki, Azji itepe walczono za pomocą broni chemicznej i atomowej, więc kompletnie nie nadawały się do zamieszkania. Europa pozostała w miare nietknięta, ponieważ, tam wykorzystywano broń biologiczną.
Na terenie Ameryki, Azji itepe walczono za pomocą broni chemicznej i atomowej, więc kompletnie nie nadawały się do zamieszkania.
Dokładnie, teraz sobie przypomniałam. Europa nie została zniszczona, ze względu na używanie broni biologicznej, ale nie wątpię, ze i w Ameryce użyto bomby atomowej...