Do AX oczywiście (jestem jednym z tych nudziarzy, którzy chcą ratować Świat i NIE MA to nic wspólnego z pewnym srebrnowłosym księdzem :P)
A Wy? Gdzie chcielibyście przynależeć i dlaczego? ;D
Ankieta z niewiadomych przyczyn nie działa O_O, wiec na razie beznkietowo wypowiadajcie się niżej
AX jest generalnie tochę za nudne, a do RCO by mnie nie przyjęli, albo zaraz wykopali za natrętne gapienie się na wysokich rangą członków. Poza tym nie mam zapędów na utopię...
Może Imperium albo Albion, nie wiem, co lepsze. Wybór między traktowaniem wampirów jak smieci, a traktowaniem ludzi jak śmieci (przesada, wiem)...
Z powodu zbyt dużego niezdecydowania będę patriotyczna i zostanę przy naszym starym dobrym księstwie jagiellońskim (zadziwiające, że jeszcze istnieje oO)
Ja też bym chciała należeć do AX. Mam już nawet pseudonim - Hurricane. No co? Władza nad wiatrem - prawie jak Cain w anime, tylko za pomocą wachlarzy. A Dlaczego AX - bo mogłabym grać na nosie kkardynałowi Francesco i Inkwizycji - szczególnie Pedrosowi.
Petros jest fajny Taki pokręcony. Ale ja też nie lubię Inkwizycji. Tacy zaślepieni nawiedzeni sadyści tak na prawdę. pedros to jest jeszcze z tego towarzystwa o dziwo najsensowniejszy, no i Paula oczywiście - nasza krew
Nie wiem w czym bym się AX przydała. Chyba siedziałabym z Profesorkiem i pomagała mu w eksperymentach (popatrując na Hyugue, a tak na prawdę mając nadzieję na spotkanie Abelka). pewnie kombinowałabym jakby sie zaprzyjaźnić z Esther, żeby być częściej blisko Srebrnowłosego gupola
No nic Tylko czy wachlarzami to Gypsy Queen już nie walczyła?
Petrosa niech mi się nikt nie ośmieli czepiać, bo w mandze słodki jest
Ale nie chciałabym zostać członkiem Inkwizycji, zresztą nie mam skłonności do fanatyzmu religijnego. Ta postawa - nie zgadzasz się z nami, na stos z tobą, heretyku - brrr. Petro jeszcze, co dziwne, zdaje się mieć jakieś zasady. Totalnie pokręcone, niby jakiś dziwaczny kodeks rycerski, no ale zawsze.
W AX nudno jest. Co oni tam niby całymi dniami robią kiedy nie są na misjach? -ma wizję Abla grającego w domino z samym sobą-
A, prawda. On ogródek uprawia :P
Dokładnie, żadnego planowania kolejnej krwawej jatki, brak ciągłego strachu o własne życie, prześcigiwania się w wymyślaniu kolejnych okropieństw, gier w szachy kośćmi swoich ofiar, krwawych obrzędów, picia krwi po godzinach... ech, ale beznadzieja... Czas zmienić operatora ;P
Mam pytanie - czemu nikt nie głosuje? Taką ładną ankietkę szczeliłam a tam jeden bidny głos... do tego mój -__-
A Petrosa mi nie tykać! Biedny Petros, tylko faceci go lubią... Łączmy się z nim w bólu...
Zadam pytanie: jak głosować?? Nie wiem, może jest to zbyta zaawansowana technologia jak dla mnie, ale ja nie mogę dojść jak to zrobić.
A tak poza ty kim jest Gypsy Queen?? Nie kojarzę tej postaci. Mógłby mnie ktoś oświecić?? Byłabym naprawdę wdzięczna
Nie wiem. I nie umiem tego poprawić.
Swoją drogą, może by tak na stałe ustawić moderację for dla 'Administrator', bo nie chce mi się tego zaznaczać i odznaczać :P
Gypsy Queen - Kaya Syokka, to jedna z agentek AX. Pojawia się tylko w nowelach, kilku ilustracjach Thores etc. Chyba w czwartym RAMie występuje...na wikipedii może o niej ze dwa zdania są...że bardzo lojalna wobec Catheriny i uprzedzona do wampirów. I na pewno w drugim tomie RAMu napomknięto, że to ona kierowała poszukiwaniem wśród gruzów Barcelony planów, które odkryła Noelle.
Dzięki za informację. Nie dorwałam się jeszcze do nowelek i dlatego mam jeszcze braki co do postaci. Kurcze, a co do wachlarzy to myślałam ze jestem oryginalna.
Hmm... Tak szczerze to nie wiem co z tym głosowaniem :P Edytowałam posta, ale to nic nie dało :| a szkoda :/. Spróbuję jeszcze poszperać, ale niestety coś jest nie tak :| Przepraszam za kłopot
Rosenkreuz Orden oczywiście *_*
Dlaczego? No nie wiem zawsze byłam za złymi organizacjami, poza tym wgapiałabym się w Dietrich'a(nie wiem jak się odmienia) i Isaaka *________*
Dobra, jeśli Ablowi w końcu odbije i dołączy do chłopców-rcowców, na poważnie rozważę należenie tam :P Dla samego Caina, ew Isaaka nie będę się narażać.